Ik werk sinds 1993 als trainer /coach en later als trainer, organisatie-adviseur en coach bij SBI Formaat. Dat doe ik met veel passie en veel plezier. Organisaties een beetje mooier maken, door mensen te verbinden, uit te dagen. Door met mensen in gesprek te gaan over wat ze echt willen bereiken en wie ze zijn. Ik heb dat altijd gedaan in mijn rol als teamleider, nu wil ik dat ook doen als coach van teams en individuen. 

 

Op 44-jarige leeftijd heb ik mijn oude passie weer hervonden en ben ik weer begonnen met judo. Op 47-jarige leeftijd heb ik mijn  zwarte band gehaald en ben sinds 2018 ook gecertificeerd judoleider. Ik geef judoles aan de Benoordenhoutse Judoschool in Den Haag. Ik geef daar les aan kinderen van 6-16 jaar. 

 

In 2018 heb ik besloten deze passies te combineren.  Een aantal basisprincipes in het judo zijn heel mooi te vertalen naar het teamwork, verandering en persoonlijke ontwikkeling. Op een speelse, zachte manier laat ik u dat ervaren. Met humor, relativering, betrokkenheid en passie. 

 

Nu de corona-crisis het geven van workshops heeft geblokkeerd, heb ik de tijd genomen mij meer te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en heb ik een tweetal coachingsopleidingen afgerond. Teamcoaching en loopbaancoaching. Daarnaast ben ik gecertificeerd in het toepassen van NBI®Breinvoorkeuren en hoop ik binnenkort een registratie bij het Noloc te hebben als loopbaancoach.