Individuele coaching

Veranderen is onderdeel van het leven; een wezenlijk onderdeel. Je kunt er niet voor kiezen om niet te veranderen, je kunt wel kiezen wat en hoe je verandert. In het denkproces over het WAT en het HOE help ik jou graag een eindje op weg. Door te luisteren, ruimte te geven, te ontdekken, door te confronteren en te inspireren, door de diepte in te gaan en door met jou een route uit te stippelen. Dat kan gaan over jouw loopbaan of over vraagstukken/situaties waar je tegen aan loopt in je werk of privé.

 

Levenscoaching

Wil je jezelf beter leren kennen en beter om weten te gaan met lastige situaties in je leven, dan help ik je graag op weg. Ik werk daarbij met name met Voice Dialoog. Dit is een manier van coaching die jou op een liefdevolle en zachte manier in contact bent met de verschillende kanten van jouw persoonlijkheid. Aan de hand van een vraagstuk ontrafelen wij de achtergronden waarom dit voor jou een lastig vraagstuk is. 

 

Loopbaancoaching en coaching in het werk

In beweging blijven, jezelf ontwikkelen en kijken of het werk dat je doet en de omgeving waarin je werkt nog de juiste is. Dat zijn belangrijke vraagstukken. Voor sommige mensen betekent dit switchen naar een andere baan of andere werkgever. Voor anderen betekent dit mee ontwikkelen met de organisatie waarin je werkt en inspiratie en uitdaging vinden in datgene wat je doet. Daarbij kan coaching helpen om je ambities helder te krijgen, maar ook om je competenties te ontwikkelen of belemmeringen te onderzoeken. 

 

Jij zult jouw verhaal hebben. En als je in het moment zit dat je twijfelt of op zoek wilt gaan naar wat jouw ambities zijn en hoe je daar inhoud aan kunt geven, dan ben je bij mij aan het juiste adres.  In een aantal sessies gaan wij aan de slag met jouw ambities, jouw kwaliteiten en uitdagingen. In een startgesprek bepalen wij het vertrekpunt en de route. Je krijgt van mij een offerte met daarin jouw coachingsvraag en de stappen die wij daarin gaan zetten. 

 

Ik ben gecertificeerd in het hanteren van NBI®Breinvoorkeuren. Dit is mooi een instrument dat wij in kunnen zetten. Het is een persoonlijkheidstest gericht op jouw voorkeuren voor werk en werkomgeving. Voor meer informatie verwijs ik naar Home | Breinvoorkeuren NBI.