met voice dialogue

Voice Dialogue is een coachingsmethode waarin wij in gesprek gaan met de verschillende "ikken". Ieder mens heeft verschillende kanten, verschillende innerlijke stemmen. In de Voice Dialogue noemen wij dat de "ikken" ofwel sub-persoonlijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de organisator, de presteerder, de criticus, de levensgenieter, de creatieve, etc. Sommige zijn dominant aanwezig, anderen lijken ondergeschoven. 

 

Deze verschillende subpersoonlijkheden hebben een grote invloed op jouw doen en laten, op de keuzes die je maakt of niet maakt, op het gedrag dat je thuis of in je werk laat zien. Tijdens één of meerdere sessies ga ik op basis van een coachingsvraag in gesprek met jouw subpersoonlijkheden en onderzoeken wij samen welke innerlijke stemmen jouw ontwikkeling in de weg staan en welke jouw ontwikkeling kunnen helpen. Vanuit deze gewaarwording kun je vervolgens kijken wat je kunt doen. 

 

Voice dialogue kan een intense manier om naar jezelf te kijken en kan je zeker helpen om duidelijkheid te krijgen in waar de schoen wringt. Soms is één gesprek voldoende, vaak zijn er meerdere sessies nodig om zaken uit te diepen. 

 

Meer informatie kun je vinden op de onderstaande link

 

Wat is Voice Dialogue? – Voice Dialogue World