Loopbaancoaching

 

Jouw ambities staan centraal

 

Op mijn 12e liep ik met Peter naar de Aloysiusschool in Zundert. Wij droomden over de toekomst. Ik wilde profvoetballer worden, samen met Peter de nieuwe Beatles formeren, minister-president worden of iets bij de vakbeweging doen. Het is het laatste geworden. Via de VVDM kwam ik in dienst bij het scholingsinstituut van de FNV (nu SBI Formaat). Beetje toevalliger wijs, zoals dat bij veel mensen gaat, maar achteraf een schot in de roos. Natuurlijk zijn er momenten dat je twijfelt, dat je iets anders wilt. Zo ben ik zelf op wereldreis gegaan, ben gedetacheerd geweest en in 2018 heb ik mijn eigen bedrijfje opgericht.

 

In beweging blijven, jezelf ontwikkelen en kijken of het werk dat je doet en de omgeving waarin je werkt nog de juiste is. Dat zijn belangrijke vraagstukken. Voor sommige mensen betekent dit switchen naar een andere baan of andere werkgever. Voor anderen betekent dit mee ontwikkelen met de organisatie waarin je werkt en inspiratie en uitdaging vinden in datgene wat je doet. Daarbij kan coaching helpen om je ambities helder te krijgen, maar ook om je competenties te ontwikkelen of belemmeringen te onderzoeken. 

 

Jij zult jouw verhaal hebben. En als je in het moment zit dat je twijfelt of op zoek wilt gaan naar wat jouw ambities zijn en hoe je daar inhoud aan kunt geven, dan ben je bij mij aan het juiste adres.  In een aantal sessies gaan wij aan de slag met jouw ambities, jouw kwaliteiten en uitdagingen. In een startgesprek bepalen wij het vertrekpunt en de route. Je krijgt van mij een offerte met daarin jouw coachingsvraag en de stappen die wij daarin gaan zetten. 

 

Ik ben gecertificeerd in het hanteren van NBI®Breinvoorkeuren. Dit is een instrument dat wij in kunnen zetten. Het is een persoonlijkheidstest gericht op jouw voorkeuren voor werk en werkomgeving. Voor meer informatie verwijs ik naar Home | Breinvoorkeuren NBI.